Έγχρωμη άμμος

Η έγχρωμη χαλαζιακή άμμος GRANUCOL εισάγεται από τον οίκο Dorfner GmbH με έδρα το Hirschau της Γερμανίας. Ο οίκος Dorfner GmbH δραστηριοποιείται στην εξόρυξη και επεξεργασία χαλαζιακής άμμου από το 1895 και διαθέτει υψηλή τεχνογνωσία, ενώ η υπερσύγχρονη μονάδα βαφής εγγυάται εξαιρετική ποιότητα και απόλυτη σταθερότητα απόχρωσης σε κάθε παρτίδα.

Η έγχρωμη άμμος Granucol, παράγεται από χαλαζιακή άμμο εξαιρετικής ποιότητας και υψηλής καθαρότητας (SiO2 > 99%) και διατίθεται στις περισσότερες αποχρώσεις του χρωματολογίου RAL.

Αναλόγως με την εφαρμογή για την οποία προορίζεται η έγχρωμη άμμος, χρησιμοποιούνται κατάλληλης βάσης βαφές, οργανικές ή ανόργανες, (SIG, PU, Conduct) οι οποίες προσδίδουν στο προϊόν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και την υψηλή αντοχή που απαιτείται στις εκάστοτε συνθήκες, όπως έντονη μηχανική καταπόνηση, συνθήκες εξωτερικού χώρου, αγωγιμότητα κλπ.

Η έγχρωμη χαλαζιακή άμμος βρίσκει εφαρμογή στην κατασκευή ρητινούχων διακοσμητικών δαπέδων υψηλής αντοχής, σε ειδικά διακοσμητικά επιχρήσματα όπως ο ακρυλικός γρανιτοσοσοβάς, παραγωγή έγχρωμων αρμόστοκων, καθώς και στη χαλαζιακή επένδυση πισίνας Qsand. Επίσης χρησιμοποιείται ως διακόσμηση σε ενυδρεία, κεριά, γλυπτά, σκηνικά κλπ.

Στην αποθήκη μας διατηρούμε μόνιμη παρακαταθήκη έγχρωμης χαλαζιακής Granucol σε 20 αποχρώσεις. Επιπλέον προσφέρουμε τη δυνατότητα παραγγελίας στις περισσότερες αποχρώσεις RAL με ελάχιστη ποσότητα 1500kg.

Διαθέσιμες κοκκομετρίες

0.1 – 0.6mm
0.3 – 0.8mm
0.6 – 1.2mm
1.0 – 1.8mm
1.6 – 2.5mm
2.0 – 3.5mm

Άλλες κοκκομετρίες κατόπιν παραγγελίας.
Δυνατότητα ανάπτυξης ειδικών κοκκομετριών με σκοπό την εξοικονόμηση έως και 15% της εκάστοτε χρησιμοποιούμενης ρητίνης.

Συσκευασία

σάκοι 25kg

 

Δειγματολόγιο

[divider top=”0″]