fbpx
top
Αγίων Αναργύρων και Φιλικής Εταιρείας – Θέση Λουζιτάνια, Ασπρόπυργος, 19300

ΕΤΑΙΡΙΑ

Προφίλ-Ιστορικό

Με έδρα τον Πειραιά, η Επιχείρηση ΣΤΡΟΥΜΠΟΥΛΗΣ ιδρύθηκε το 1969, με αντικείμενο την εισαγωγή & επεξεργασία χαλαζιακής άμμου, εξυπηρετώντας κυρίως τις ανάγκες των χυτηρίων και της βιομηχανίας χρωμάτων.

Σήμερα, διανύοντας την έκτη δεκαετία δραστηριοποίησης της, είναι μία σύγχρονη Επιχείρηση εισαγωγής, εμπορίας και χονδρικής διάθεσης, εξειδικευμένη σε όλα τα είδη Χαλαζιακής άμμου, καθώς και σε άλλα ορυκτά υλικά, προμηθεύοντας εταιρίες σε ένα ευρύ φάσμα κλάδων της Ελληνικής Οικονομίας: από Εγκαταστάσεις επεξεργασίας νερού, μέχρι την κατασκευή γηπέδων συνδετικού χλοοτάπητα και από Βιομηχανίες παραγωγή ειδικών δομικών υλικών μέχρι Εταιρίες πισίνας και σπα.

Τα προϊόντα εισάγονται από την Εταιρία ΣΤΡΟΥΜΠΟΥΛΗΣ, μετά από επιλογή και δοκιμές ποιοτικού ελέγχου, από τους πλέον καταξιωμένους οίκους της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής και παραδίδονται βάσει των απαιτούμενων προδιαγραφών στους Πελάτες της, με ιδιόκτητα μέσα.

Όλα τα προϊόντα είναι πιστοποιημένα βάσει των αντίστοιχων ευρωπαϊκών προτύπων (ΕΝ) που αφορούν σε κάθε εφαρμογή, όπως η επεξεργασία νερού που προορίζεται για ανθρώπινη κατανάλωση, η χρήση ως αδρανών σε δομικά κονιάματα κλπ.

Η χρήση των προϊόντων ΣΤΡΟΥΜΠΟΥΛΗΣ προσδίδει προστιθέμενη αξία στους Πελάτες μας, βελτιώνοντας την απόδοση της εγκατάστασης και του τελικού προϊόντος /υπηρεσίας που εκείνοι προσφέρουν.

Η ευθύνη μας απέναντι στα προϊόντα που προσφέρουμε και παραδίδουμε, έχει δημιουργήσει μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας με τους εκατοντάδες Πελάτες & Συνεργάτες μας.

Η Κουλτούρα μας

Η βασική απόδοση της Εταιρικής Κουλτούρας, αποτελείται από τρία κρίσιμα στοιχεία:

Η ΑΡΧΗ – Η Ανάπτυξη της Εταιρίας με Ήθος, Αξίες & Πρόγραμμα, σε σύμπραξη με τους Ανθρώπους μας

Ο ΣΚΟΠΟΣ – Η δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων Αξιοπιστίας & Εμπιστοσύνης με τους Πελάτες και τους Συνεργάτες μας

Ο ΣΤΟΧΟΣ – Να γίνουμε η Εταιρία – Ηγέτης στην Ελλάδα, στον Κλάδο Εμπορίας και διάθεσης αδρανών υλικών επεξεργασίας νερού και κατασκευών

Να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας και πιστοποιημένα υλικά επεξεργασίας νερού και κατασκευών, που προσδίδουν με την χρήση τους προστιθέμενη αξία για τον πελάτη, βελτιώνοντας την απόδοση του τελικού προϊόντος-υπηρεσίας που προσφέρεται, εις όφελος της επιχείρησής μας, του κλάδου και της κοινωνίας γενικότερα.

  1. Η Εταιρική ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ως Στυλοβάτης Εξέλιξης-επέκτασης μας 
  2. Η ΣΥΝΕΠΕΙΑ & Η ΕΥΘΥΝΗ απέναντι σε Πελάτες & Συνεργάτες
  3. Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ Λειτουργιών & Εγκαταστάσεων
  4. Η ΟΜΑΔΑ παράλληλα με την  ΟΡΑΜΑΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, είναι η πεμπτουσία της λειτουργίας μας
  5. Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, Η ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ & Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ μεταξύ των Ανθρώπων μας
  6. Η  ΕΠΙΜΟΝΗ  στην παροχή ΑΜΕΣΩΝ ΛΥΣΕΩΝ με ΕΥΕΛΙΞΙΑ στους Πελάτες-Συνεργάτες μας
  7. Η ΠΙΣΤΗ στην σωστή Εφαρμογή  Λειτουργιών-Αποφάσεων της Εταιρίας
  8. Η ΜΑΘΗΣΗ ως εργαλείο αυτό-βελτίωσης & αύξησης της Παραγωγικότητας μας
  9. Η ΠΡΟΣΗΛΩΣΗ στην αποτελεσματικότητα με Σχέδιο και μετρήσιμους Στόχους
  10. Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΖΙ & ΔΙΠΛΑ στην ΖΩΗ μας και όχι ΑΠΕΝΑΝΤΙ 

Η ΟΜΑΔΑ παράλληλα με την  ΟΡΑΜΑΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, είναι η πεμπτουσία της λειτουργίας μας

Οι Εγκαταστάσεις μας


Η ΣΤΡΟΥΜΠΟΥΛΗΣ Ε.Π.Ε. στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις – Αποθήκες 2500m2 και Γραφεία 150 m2 στον Πειραιά, ενώ διαθέτει και ιδιόκτητα μεταφορικά μέσα.

Πρόσφατα, επέκτεινε τις εγκαταστάσεις της στον Ασπρόπυργο Αττικής – θέση Λάκκο Γκολέμη –  με 1.500τ.μ. νέων αποθηκευτικών χώρων, σε επτά στρέμματα συνολικής έκτασης, προσφέροντας λειτουργικότερη και καλύτερη εξυπηρέτηση στους Βιομηχανικούς Πελάτες της.

Το εξειδικευμένο προσωπικό της Εταιρίας σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας της, είναι έτοιμο να ανταποκριθεί ολοκληρωμένα, με ευελιξία και αμεσότητα σε χρόνο και τρόπο παράδοσης, σύμφωνα με τις υψηλότερες απαιτήσεις.

 

Ομάδα Στρουμπούλης

Ο Δαμιανός «γεννήθηκε» επαγγελματικά μέσα στην Επιχείρηση του Ιδρυτή και Πατέρα του, έχοντας ενεργή παρουσία σε αυτήν από το 1998.

Με Σπουδές στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και την ισχυρή καθοδήγηση του Μιχάλη Στρουμπούλη, πέρασε διαδοχικά και με παράλληλα καθήκοντα από όλες τις λειτουργίες της Επιχείρησης, αποκτώντας την απαραίτητη γνώση και εμπειρία.

Από το 2015 ασκώντας τη Διοίκηση της Επιχείρησης και σε «πείσμα» των εξαιρετικά δύσκολων συνθηκών στη χώρα μας, η Εταιρία συνεχίζει να παρουσιάζει διαρκώς θετική πορεία στα μεγέθη της καθώς και κρίσιμο εκσυγχρονισμό, ενώ διαθέτει πλέον μία καταρτισμένη και αρμονική Ομάδα στελεχών και εργαζομένων, που συνεχώς διευρύνεται.

Το Όραμά του για την Εταιρία είναι «η συνεχής ανάπτυξή της, ώστε να καταστεί ηγέτιδα και πρότυπο στο κλάδο της, βασισμένη σε σταθερές Αξίες με κέντρο τον Πελάτη, σε σύμπραξη με τους Ανθρώπους της».

Πτυχιούχος Οικονομικών με μεταπτυχιακές σπουδές στη Χρηματοοικονομική Διοίκηση στο Λονδίνο και την Αθήνα, ο Νίκος έχει εργασθεί πάνω από 20 χρόνια, με επιτυχία, σε Εταιρίες διαφορετικών κλάδων, αποκομίζοντας πλούσια εμπειρία. Κατείχε ανώτερες οικονομικές θέσεις σε διάφορους τομείς finance και εντάχθηκε στο δυναμικό της ΔΑΜ. Μ. ΣΤΡΟΥΜΠΟΥΛΗΣ ΕΠΕ, το 2017.

Έχει αναλάβει το νευραλγικό τομέα της Οικονομικής Διαχείρισης, με στόχο να συμβάλει στην υγιή – και σε στέρεες βάσεις – ανάπτυξη της Εταιρίας, σύμφωνα με τις αξίες και την κουλτούρα της.

Με εμπειρία 15 ετών – και σε θέσεις προϊσταμένου – στον τομέα των Logistics, o Βασίλης έχει εργασθεί σε ένα ευρύ φάσμα εταιρειών με διαφορετικά προϊόντα και ιδιαιτερότητες κάθε φορά, πάντα στον τομέα μεταφοράς και αποθήκευσης.

Έχοντας επίσης πανεπιστημιακές σπουδές στην Διοίκηση Επιχειρήσεων, βρίσκεται σε μία διαρκή ανέλιξη με σκοπό την ευρύτερη γνώση του τομέα του, ως κρίσιμου κρίκου στην επιχείρηση.

Στην ΣΤΡΟΥΜΠΟΥΛΗΣ ανέλαβε, με την έναρξη λειτουργίας του, το Γραφείο Κίνησης, ώστε με την εμπειρία του να εφαρμόσει νέες παραγωγικότερες διαδικασίες μεταφοράς και αποθήκευσης, με έμφαση  στην ασφάλεια και την εκπαίδευση των εργαζομένων, παρέχοντας την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στον πελάτη.

Με αυτόνομη εμπειρία στις Πωλήσεις και την διαχείριση Ομάδας, ο Σπύρος βρίσκεται στην Εταιρία από το 2014. Περνώντας – ως καθήκοντα – και από την Διαχείριση της Αποθήκης, ανέλαβε τον κρίσιμο ρόλο του Στελέχους Πωλήσεων.

Η καθημερινή του συναναστροφή στην Αγορά με διαφορετικούς ανθρώπους – προσωπικότητες & η αγάπη του για το αντικείμενο, τον εξελίσσουν καθημερινά, όπως ισχυρίζεται, κατανοώντας πρώτα την ανάγκη των πελατών και προσφέροντας πάντα τη βέλτιστη λύση για την κάλυψη των αναγκών τους, σύμφωνα με τα προϊόντα που διαθέτει η Εταιρία ΣΤΡΟΥΜΠΟΥΛΗΣ.

Με σημαντική εμπειρία στο χώρο της Εξυπηρέτησης Πελατών σε διάφορα πεδία λειτουργίας, εντάχθηκε στην Εταιρία το 2015.

«Αποστολή» της, η ικανοποίηση των Πελατειακών αναγκών, σε όλο το «ταξίδι τους» μέσα στην ΣΤΡΟΥΜΠΟΥΛΗΣ, σύμφωνα με την Εταιρική κουλτούρα.

Η Χριστίνα Γρηγοριάδου εργάζεται στην Εταιρία από το 2017.

Mε σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και εμπειρία στις λογιστικές εργασίες & αγορές, η Χριστίνα ασκεί τα καθήκοντά της στο κρίσιμο πεδίο των Αγορών και Προμηθειών της ΣΤΡΟΥΜΠΟΥΛΗΣ.

Η Ευγενία εντάχθηκε στην ομάδα της ΣΤΡΟΥΜΠΟΥΛΗΣ στις αρχές του 2018.

Με μεγάλη εμπειρία ως P.A to the CEO σε εμπορικές επιχειρήσεις, αλλά και ως Product Manager σε προϊόντα τεχνολογίας, συμβάλει σημαντικά στην γραμματειακή και γενικότερα στην οργανωτική υποστήριξη της Εταιρίας.

Ο Μάρκος, βρίσκεται στην Εταιρία από το 2016.  Με μεγάλη εμπειρία σε εμπορικές και εταιρίες Logistics, εργάζεται στην ΣΤΡΟΥΜΠΟΥΛΗΣ, ως Οδηγός.

Ο Γιάννης εργάζεται στην Εταιρία από το 2019 ως Στέλεχος Αποθήκης και Οδηγός. Έχει μεγάλη προϋπηρεσία στο αντικείμενό του, σε εταιρίες ανεφοδιασμού ξενοδοχείων, εστιατορίων και άλλων κλάδων

Με πτυχίο Κτιριακών Έργων και διακριτή επαγγελματική εμπειρία σε Αποθηκευτικές εγκαταστάσεις αλλά και ως Οδηγός βαρέως τύπου επαγγελματικού οχήματος, ο Βαγγέλης εργάζεται στην ΣΤΡΟΥΜΠΟΥΛΗΣ ως Στέλεχος των Αποθηκευτικών
Εγκαταστάσεων, από τον Μάρτιο του 2020

Ο Γιάννης εντάχθηκε στην Εταιρεία το 2021, ως στέλεχος αποθήκης και οδηγός.

Έχει πολυετή εμπειρία στον τομέα των Logistics, σε τμήματα διακίνησης και αποθήκευσης.

ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ – ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ
1