fbpx
top
Αγίων Αναργύρων και Φιλικής Εταιρείας – Θέση Λουζιτάνια, Ασπρόπυργος, 19300

ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΣΤΡΟΥΜΠΟΥΛΗΣ

Stroumboulis logo

Σκοπός της Εταιρίας μας, είναι να δημιουργεί μακροχρόνιες σχέσεις αξιοπιστίας και εμπιστοσύνης με τους Πελάτες της.

Αποστολή μας είναι, τα υψηλής ποιότητας και πιστοποιημένα προϊόντα που προσφέρουμε, να προσδίδουν με τη χρήση τους προστιθέμενη αξία για τον κάθε Πελάτη μας, βελτιώνοντας την απόδοση του τελικού προϊόντος / υπηρεσίας που προσφέρει εις όφελος της Επιχείρησής του, του Κλάδου και της Κοινωνίας γενικότερα.

Η ΣΤΡΟΥΜΠΟΥΛΗΣ, επιτυγχάνει την Αποστολή της, χάρη στην εξειδίκευση, τη συνέπεια και την υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση που προσφέρει.

Εδώ και 5 δεκαετίες, η ΣΤΡΟΥΜΠΟΥΛΗΣ, κέρδισε την εμπιστοσύνη και την σταθερή μακρόχρονη συνεργασία εκατοντάδων πελατών, ως η Εταιρία  με την μεγαλύτερη εξειδίκευση στη Χαλαζιακή άμμο και τα προϊόντα φίλτρανσης που εμπορεύεται.

Σήμερα, διευρύνει ακόμα περισσότερο το Πελατολόγιό της, όχι μόνο ποσοτικά – φθάνοντας τους 2.000 + (2017), αλλά και ποιοτικά, με Εταιρίες πρωταγωνιστές στον τομέα τους, από τη Βιομηχανία Παραγωγής Δομικών Υλικών, την Επεξεργασία Νερού & Αποβλήτων και τις Κατασκευές μέχρι την Αρχιτεκτονική Διακόσμηση και τον ιδιαίτερα απαιτητικό κλάδο των Πισίνων, οι οποίοι απολαμβάνουν πιστοποιημένη Ποιότητα αλλά και Ποικιλία, υψηλή Εξυπηρέτηση με Ευελιξία παράδοσης,  αλλά και Συνέπεια – Αξιοπιστία στις συναλλαγές.

Για όλα αυτά και άλλα πολλά, νιώθουμε τους Πελάτες μας ως Συνοδοιπόρους.  Εξάλλου η επιτυχημένη πορεία μας μέχρι τώρα στην αγορά, βασίζεται πρώτιστα σε αυτούς.  Και τους ευχαριστούμε.

Επεξεργασία Νερού & Αποβλήτων. Περιλαμβάνει όλες τις επιχειρήσεις μελέτης, εγκατάστασης και συντήρησης πισίνων, εγκαταστάσεων επεξεργασίας νερού και βιολογικών καθαρισμών σε όλη την Ελλάδα.  Παράλληλα, Εταιρίες ή Οργανισμούς που διαθέτουν εγκαταστάσεις φίλτρανσης νερού σε μεγάλη βιομηχανική κλίμακα (π.χ. ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ), ή συστήματα επεξεργασίας βιομηχανικού νερού & αποβλήτων, ως κρίσιμο πεδίο της λειτουργίας τους (π.χ. ΔΕΗ, ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ, ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗ, ΣΙΔΕΝΟΡ).

Ο Κλάδος των Κατασκευών στην Ελλάδα, χρησιμοποιεί τα Χαλαζιακά Προϊόντα ΣΤΡΟΥΜΠΟΥΛΗΣ, ως α’ ύλη ή συστατικό για τελικά προϊόντα οικοδομής, μονώσεων, ειδικών βαφών, καθώς και ως δομικό υλικό σε διάφορα έργα.  Η Εταιρία συνεργάζεται με επιχειρήσεις ηγέτιδες στον τομέα τους, όπως ISOMAT, ΣΙΚΑ, ΤHRAKON, DUROSTICK, KERAKOLL, J&P ΑΒΑΞ, ΑΚΤΩΡ, ΜΕΤΚΑ, κ.α.

Ένα αυξανόμενο πεδίο εφαρμογής των προϊόντων ΣΤΡΟΥΜΠΟΥΛΗΣ – κυρίως με τη Χαλαζιακή άμμο – είναι στις Αρχιτεκτονικές Επιφάνειες.  Η εκτεταμένη «παλέτα» χρωμάτων και κοκκομετριών, παράλληλα με την υψηλή μηχανική αντοχή, την σταθερότητα απέναντι στη UV ακτινοβολία, προσφέρει στον αρχιτέκτονα – διακοσμητή εξαίρετες δημιουργικές δυνατότητες.  Οι αρχιτεκτονικές αυτές εφαρμογές ξεχωρίζουν σε πισίνες, δάπεδα εξωτερικού χώρου, τοίχους, πατώματα και ειδικές επιφάνειες μικρών και μεγάλων εγκαταστάσεων.

Μεγάλες Επιχειρήσεις με βιομηχανική παραγωγή, χρησιμοποιούν προϊόντα ΣΤΡΟΥΜΠΟΥΛΗΣ σε διάφορες χρήσεις και εφαρμογές, ανάλογα με το αντικείμενό τους. Τα ΕΛΠΕ, η ΣΙΔΕΝΟΡ, η ΕΛΠΕΝ, η ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗ, και πολλές άλλες σε διαφορετικούς κλάδους της Ελληνικής Βιομηχανίας, εμπιστεύονται την ΣΤΡΟΥΜΠΟΥΛΗΣ όχι μόνο για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της, αλλά και για την ευελιξία – εξυπηρέτηση που προσφέρει, ικανοποιώντας τις υψηλές απαιτήσεις τους, χρόνια τώρα.

Τα κοκκώδη προϊόντα της ΣΤΡΟΥΜΠΟΥΛΗΣ, έχουν ειδικές χρήσεις και σε Οργανισμούς του Ιδιωτικού και Δημόσιου τομέα, του Ιδιωτικού, αλλά και διαφόρων ΝΠΔΔ, ΝΠΙΔ, που αγγίζουν όλο το φάσμα της Ελληνικής οικονομίας-κοινωνίας. Οι εφαρμογές των προϊόντων ΣΤΡΟΥΜΠΟΥΛΗΣ, αφορούν όλα τα πεδία χρήσης των κοκκωδών ορυκτών, όπως φίλτρανση, πλήρωση, ειδικές οικοδομικές εφαρμογές, κ.α. Ο Ιππόδρομος Αθηνών (ΟΠΑΠ), Το ΤΡΑΜ, ο ΟΣΕ, Το Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό, το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ο Σ.Ε.Τ.Ε., οι ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, η Ελληνική Εταιρία Ανακύκλωσης, είναι αντιπροσωπευτικά παραδείγματα «καλών πρακτικών» συνεργασίας της Εταιρίας ΣΤΡΟΥΜΠΟΥΛΗΣ, με διάρκεια, συνέπεια και σχέσεις εμπιστοσύνης δεκαετιών.

ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ
1